Debiut magazynu „Sielska Kuchnia”

sielska kuchnia

Na rynku zadebiutował nowy magazyn kulinarny Burdy „Sielska Kuchnia”. Pierwszy numer jest już w sprzedaży.

W pierwszym wydaniu redakcja przedstawia m.in. wiosenne dania z ziołami w roli głównej; wszystko o sałatach, lekkie i zdrowe w wielu odmianach; pomidorowe specjały, intensywne w smaku i kolorze oraz chleb z czasów dzieciństwa, pachnący, chrupiący, tradycyjny, a także naleśniki, omlety i lasagne, czyli domowe przysmaki, które uszczęśliwią każdego.

„Sielska Kuchnia” odwiedza rodzinny folwark w podpoznańskim Wąsowie, gdzie warzywa rosną bez chemii, zaprasza do Janowca na wino, wielkie święto najszlachetniejszego trunku z zamkiem w tle oraz przedstawia historię cieszyńskiego piwowarstwa i arkana zabytkowej warzelni.

Planowany nakład pierwszego wydania to 30 tys. egz., cena 9,90 zł.

(na podstawie informacji Burda Media)

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.