Debiut magazynu „Sielska Kuchnia”

sielska kuchnia

Na rynku zadebiutował nowy magazyn kulinarny Burdy „Sielska Kuchnia”. Pierwszy numer jest już w sprzedaży.

W pierwszym wydaniu redakcja przedstawia m.in. wiosenne dania z ziołami w roli głównej; wszystko o sałatach, lekkie i zdrowe w wielu odmianach; pomidorowe specjały, intensywne w smaku i kolorze oraz chleb z czasów dzieciństwa, pachnący, chrupiący, tradycyjny, a także naleśniki, omlety i lasagne, czyli domowe przysmaki, które uszczęśliwią każdego.

„Sielska Kuchnia” odwiedza rodzinny folwark w podpoznańskim Wąsowie, gdzie warzywa rosną bez chemii, zaprasza do Janowca na wino, wielkie święto najszlachetniejszego trunku z zamkiem w tle oraz przedstawia historię cieszyńskiego piwowarstwa i arkana zabytkowej warzelni.

Planowany nakład pierwszego wydania to 30 tys. egz., cena 9,90 zł.

(na podstawie informacji Burda Media)

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.