W nowym numerze magazynu „Sól i Pieprz”

sól i pieprz 2 2015

Najnowszy numer magazynu „Sól i Pieprz” już w sprzedaży. Redakcja proponuje dania na luty i marzec.

Zapiekane warzywa z mięsem, makaronem, kaszą lub ryżem oraz gęste, pożywne zupy, które szybko stawiają na nogi, to podstawa naszych codziennych posiłków na tę porę roku. Luty i marzec potrafią pogodowo dać się we znaki, dlatego nasze dania powinny być solidne, co wcale nie oznacza tłuste i ciężkostrawne.

W proponowanym menu czytelnicy znajdą to, co im najbardziej odpowiada. A w szkole gotowania nauczą się przyrządzać potrawy znane, ale podane w bardziej oryginalny sposób.

W nowym wydaniu nie mogło również zabraknąć słodkości. Redakcja przygotowała bardzo łatwe do zrobienia ciasta i ciasteczka w sam raz do popołudniowej herbaty oraz bardziej wykwintne łakocie na wyjątkowe okazje, jak choćby idealny na walentynki mocno czekoladowy tort w kształcie serca.

(na podstawie informacji Burda Media)

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.