Tym razem o ciastach na Wielkanoc

W czwartek 18 lutego br. na rynku pojawi się wydanie specjalne magazynu „Sól i Pieprz” (wyd. Burda Media Polska), zatytułowane „Ciasta na Wielkanoc”.  Cena wydawnictwa: 7,99 zł.

Nowy magazyn, który został stworzony jako dopełnienie regularnych edycji popularnego czasopisma kulinarnego, zawiera kolekcję 60 przepisów na tradycyjne i nowoczesne słodkości na święta. Każdy znajdzie coś dla siebie.

Atrakcją magazynu jest „Szkoła Pieczenia krok po kroku” – dodatek z przepisami krok po kroku na efektowne wypieki – od drobnych słodkości po wyrafinowane ciasta, które wyglądają jak z cukierni, a dzięki dokładnym wskazówkom i ilustracjom step by step można je z łatwością przygotować we własnym domu.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.