Specjalne wydanie miesięcznika „Kuchnia”

kuchnia kasze

102 przepisy na potrawy z kaszy na każdą porę dnia: śniadania, przekąski i sałatki, dania główne wegetariańskie i z mięsem, desery, wypieki oraz koktajle – to wszystko zawiera specjalne wydanie miesięcznika „Kuchnia” pt. „Kasze”. Numer ukaże się we wtorek, 16 lutego br. w ramach wyjątkowej „Kolekcji dla smakoszy”.

Czytelnicy wydania „Kasze” dowiedzą się m.in., z jakimi smakami najlepiej łączyć potrawy z kaszy, jak przyrządzić komosę, bulgur i inne mało znane kasze, jak zrobić mleko jaglane, jęczmienne i gryczane oraz które rodzaje kasz są bezglutenowe.

– W specjalnym wydaniu „Kuchni” zaprezentujemy wszystkie kasze dostępne na naszym rynku – te najbardziej lubiane i te mało znane. Przedstawimy ich właściwości odżywcze, doradzimy, jak je właściwie gotować, z czym je podawać oraz jak je przyprawiać – mówi o numerze Ewa Wagner, redaktor naczelna.

Redakcja przedstawi też historię kasz oraz wytłumaczy, dlaczego popularny kuskus wcale kaszą nie jest oraz jakie kasze występują na świecie.

„Kasze” – wydanie specjalne miesięcznika „Kuchnia” będzie dostępne na rynku przez trzy miesiące . Numer kosztuje 9,99 zł i zawiera 100 stron .

Źródło: Agora

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.