„Kuchnia” na Wielkanoc

kuchnia 4 2014

Do najnowszego wydania magazynu „Kuchnia”(wyd. Agora)  została dołączona książeczka z przepisami na świąteczne baby i mazurki. W piśmie, które jest sprzedaży od 18 marca 2014 r., znalazło się również 56 kuponów rabatowych na zakupy ze zniżką do -30% w sklepach stacjonarnych i internetowych.

Tematem okładkowym kwietniowej „Kuchni” jest jajko – symbol świąt wielkanocnych. W numerze znajdą się przepisy świąteczne, m.in. na pieczeń jagnięcą oraz serniki. Pismo proponuje też m.in. Wielkanoc w stylu folk i w stylu wege oraz kulinarne wspomnienia Jarosława Mikołajewskiego z wielkanocnej wizyty w Pizie. Do rubryki „Liga Mistrzów” redakcja zaprosiła Wojciecha Modesta Amaro, szefa pierwszej polskiej restauracji wyróżnionej gwiazdką w przewodniku Michelina „Main Cities of Europe”.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.