„Tele Tydzień” gotuje z „Ranczo”

TeleTydzien_Ranczo_dodatek

W poniedziałek 7 grudnia „Tele Tydzień” ukazał się ze specjalnym dodatkiem kulinarnym „Świąteczna kuchnia serialu Ranczo”.

16-stronicowa książeczka zawiera 32 przepisy na świąteczne potrawy i desery, które znajdą się na stole Lucy i Kusego w kolejnej, 10. serii serialu „Ranczo”. Przepisy na tradycyjne dania wigilijne oraz świąteczne przystawki, zupy, dania główne i desery zostały opracowane – jak czytamy w zapowiedzi wydawcy – przez słynne gospodynie w Wilkowyjach Kazimierę Solejukową, Celinę Hadziukową i Krystynę Więcławską.

Najnowsze wydanie „Tele Tygodnia” ukazał się w nakładzie 1 045 tys. egzemplarzy.

Źródło: Bauer Media

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.