Świąteczna „Kuchnia” już w sprzedaży

kuchnia 12 2015

Wybór najlepszych win 2015 roku, przepisy na pierniki i dania z suszonymi śliwkami, świąteczne hity kulinarne oraz historia najsłynniejszej na świecie restauracji Noma – to wszystko znalazło się w najnowszym, grudniowym wydaniu miesięcznika „Kuchnia”. Numer ukazał się z prezentem dla czytelników – kalendarzem na 2016 rok.

W świątecznym numerze „Kuchni” redakcja prezentuje sposoby na przygotowanie masy makowej, ciasta gruszkowego z czekoladową figą, ciasteczek na choinkę oraz boczniaków i combra z jelenia. Czytelnicy mogą podpatrzeć, jak gotują: Marieta Marecka – gospodyni programu „ABC gotowania” w Kuchni+, Rafał Niewiarowski – szef kuchni restauracji Dym na Wodzie w Ustce oraz René Redzepi – szef kopenhaskiej Nomy.

W grudniowym wydaniu można też znaleźć relację z kulinarnej podróży przez Szwecję oraz 24-stronnicowy zeszyt z przepisami na tradycyjne bożonarodzeniowe dania.

Najnowsze wydanie miesięcznika „Kuchnia” ukazało się z prezentem dla czytelników – kalendarzem kulinarnym na 2016 rok.

(na podstawie informacji Agory)

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.